Booking’in Türkiye’deki Faaliyetleri Durduruldu ! - Ajans360
Teklif Al!
file text ikonlar

Ajans360

Dijital Reklam Ajansı - Ajans360

Merhabalar👋

Hizmetlerimizden yararlanmak istiyorsanız, aşağıdan detayları inceleyebilirisniz.

Web Tasarımı Kurumsal Kimlik Sosyal Medya QR Menü Fotoğraf ve Video

Booking’in Türkiye’deki Faaliyetleri Durduruldu !

Bu günlerde ajans telefon trafiğimiz kilitlenmiş durumda. Dijital mecralarda danışmanlık ve destek hizmeti sunduğumuz 80’den fazla otel işletmecisi her temsilcimize tek bir soruyu soruyor!

Booking’in Türkiye’deki faaliyetleri durduruldu. Ne yapacağız?”

booking

Booking Ne işe Yarıyordu?
Bildiğiniz gibi Türkiye Seyahat Acentaları Birliği tarafından, birlik üyesi seyahat acentalarına karşı gerçekleştirilen haksız rekabetin önlenmesi amacıyla açılan davada, online rezervasyon portalı Booking.com’un Türkiye’deki faaliyetlerine tedbiren durdurma kararı verildi. Bu kararın açıklanması ile birlikte bazı otel işletmecileri alternatif online rezervasyon sitelerine yönelmeyi planlasa da TÜRSAB Genel Sekreteri bugün Trivago ve TripAdvisor gibi portallara da Türkiye hizmetlerini durdurmaları gerektiği ile ilgili uyarı yazısı göndereceklerini, aksi halde mahkeme yoluna başvuracaklarını açıkladı. Anlayacağınız alternatif siteler de kapanma yolunda!

Tüm bu gelişmeler devam ederken, kendi web sayfalarını, sosyal medya hesaplarını ve diğer dijital mecralarını göz ardı etmeyerek önemseyen oteller söz konusu durdurma kararından çok da olumsuz etkilenmeyeceklerinin farkındalar.

Peki siz?

Dijital ortamda yalnızca Booking.com ve benzeri kanallarla tutundurma yapan oteller de bu durumdan olumsuz etkilenmemek için hızlı bir şekilde kendi dijital mecralarını güçlendirerek bu kriz durumunu fırsata çevirmeliler.

Web sayfanız otelinizdeki çarşaflar kadar yeni ve temiz mi?

Misafirleriniz otelinizde konaklamadan önce web sayfanıza konuk oluyorlar. Otelinizdeki rahat ve temiz bir yatak, lezzetli yemekler, güler yüzlü çalışanlar kadar web sayfanızın da önemli olduğunu unutmayın. Ziyaretçilerinize oteliniz hakkında vermek istediğiniz en doğru mesajları kendi web sayfanızdan onlara iletmelisiniz. İyi tasarlanmış ve otelinizi iyi yansıtan güncel bir web sayfası ziyaretçilerin sizi tercih etmesinde etkili olacaktır.

Otelinizin Gülümseyen Yüzü: Sosyal Medya Hesaplarınız!

Sosyal medya hesaplarınız misafirleriniz ile anlık olarak iletişim kurduğunuz en önemli yerler. Akıllı telefon kullanımının her geçen gün katlanarak artması sosyal medya mecralarını oteliniz için daha önemli bir konuma getiriyor. Misafirleriniz internet yorumları kadar sosyal medya paylaşımlarınızı da dikkatle inceliyor. Dilerseniz bu konuda daha önce paylaşmış olduğumuz yazımızı buradan inceleyebilirsiniz.

Google Adwords’ü Ne Kadar Etkili Kullanıyorsunuz?

Google’da ilk sıralarda çıkmak şüphesiz tercih edilirliğinizi arttıracaktır. Doğru kelimelerle ve doğru bir planlama ile çok düşük bütçelerle dahi hedefe ulaşmanız kolay. Konuklarınızın internet aramalarında ilk sıralarda yer almak ve web sayfanızdan ya da telefon ile rezervasyon almak için Google Adwords’ü planlı bir şekilde kullanmalısınız.

Google seo çalışmaları, adwords reklamları, sosyal medya hesaplarınız, web sayfanız, web sayfanızda yer alan rezervasyon sisteminiz ve dijital mecradaki tüm çalışmalarınız sizi daha ulaşılabilir ve tercih edilebilir konuma getirecektir. Bu alanlardaki tüm çalışmalarınızı titizlikle yürüttüğünüzde ne kadar etkili olduğunu göreceksiniz.

Tüm çalışmalarınızda profesyonel bir desteğe ihtiyaç duyarsanız Ajans360 ekibi olarak her zaman yanınızdayız!

Melih Örnekbaş
03 Nisan 2017

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir