Teklif Al!
file text ikonlar

Ajans360

Dijital Reklam Ajansı - Ajans360

Merhabalar👋

Hizmetlerimizden yararlanmak istiyorsanız, aşağıdan detayları inceleyebilirisniz.

Web Tasarımı Kurumsal Kimlik Sosyal Medya QR Menü Fotoğraf ve Video

Web Tasarımı ve Kodlama

Web tasarım ve kodlama, ilgi duymaya başladığınız zaman Örnek olarak gösterebileceğiniz ya da fikir alabileceğiniz web sitelerini araştırarak bir izlenimde bulunabilirsiniz. Sizin aklınızda nasıl bir web tasarım var öncelikle bunu netleştirmelisiniz. Kullanılan programları hiç bilmiyorsanız ya da yeterli bilgiye sahip değilseniz. Profesyonel bir ekipten destek almanız daha doğru olacaktır.

Öğrenerek kendiniz de yapabilirsiniz tabi ki yaptığınız web tasarım aşamaları sonucunda profesyonel bir beklenti beklemeniz doğru olmayacaktır.

web tasarımı
Web design and programming interface vector

Nasıl Öğrenebilirim?

Web tasarımı ve kodlama için birden çok program var başlıca en çok kullanılan Figma, sketch ve Adobe Xd programlarından birisi ile başlayın. Web tasarım hakkına videolar izleyerek ya da deneyerek öğrenebilirsiniz. Her aşamasında öğrendiğiniz bilgileri istediğiniz şekilde yaratıcılık katarak kendi tasarımınızı yapabilirsiniz. Tasarımdan sonra bir Hosting (barındırma hizmetine) ihtiyacınız var yayınlamak istediğiniz tasarladığınız sayfaların çizim ve dökümanların erişilebileceği bir bilgisayarda tutulması için gereklidir.

Web sitenizin arka tarafıdır denebilir Web tasarımına ve Hosting sahibi olduğunuz için artık kodlama aşamasına geçebiliriz sayfalarca yapılan tasarımlar var ve şimdi bunları kodlama aşamasına geçip bütün tasarımlarınızı kodlayarak yerlerini belirlemeniz gerekiyor. Kodlama aşamasında kullanabileceğiniz programlar Brackets, Dreamweaver, Sublime text gibi kodlama programlarını kullanarak kodlamayı öğrenebilirsiniz. Bu konuda yeterli bilgiye sahip olmanız gerekiyor. Kolay bir süreç değil ama yapamayacağınız anlamına gelmiyor ama tabi ki bu kadar şeyi öğrenmeye ayıracak vaktiniz yok ise profesyonel destek almanız daha kolay olacaktır.

Ajans360 Web Tasarım Ve Kodlama Aşamaları

Web tasarımı ve kodlama konusunda müşteri görüşmeleri yapılır müşteri istekleri değerlendirilir. Ekibimiz müşterimizin sektörü ile rakip analizleri gerçekleştirir. Sektörde farklı olabilecek fikirler çıkartılır ve müşteri istekleri ve rakip analizleri sonucunda bir değerlendirme yapılır. Grafik tasarım ekibimiz web sitesi istek ve değerlendirmeler konusunda bir tasarım ortaya çıkartır. Müşteriye revize gönderilir. Duruma göre istek ve farklı fikirler doğrultusunda tekrar revize alınıyor. Müşteri onay verdiği zaman kodlama aşamasına başlanıyor. Adobe Xd üzerinden yapılan tasarımlar html, css yazılımları ile 15-30 gün arası süren kodlama süreci sonrasında yönetim panelleri test ediliyor. İçerikler giriliyor. Müşteriye gönderiliyor. Onay geldiği taktirde yayına alınıyor. Artık web siteniz hazır durumda içerik konusunda Blog, ticari içerikler diğer hizmetlerde destekler veriliyor.

Profesyonel Özel Web Tasarım İçin ,

Web tasarım konusunda altın örümcek ödüllü işler yapıyoruz.

  • Hizmet verdiğimiz birkaç marka

Highwayoutlet

Başoğlu Kablo
Ajans360
19 Ekim 2020

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir