Teklif Al!
file text ikonlar

Ajans360

Dijital Reklam Ajansı - Ajans360

Merhabalar👋

Hizmetlerimizden yararlanmak istiyorsanız, aşağıdan detayları inceleyebilirisniz.

Web Tasarımı Kurumsal Kimlik Sosyal Medya QR Menü Fotoğraf ve Video

Volta Motor Ajans360’ta!

Kullanımı giderek artan Volta Motor araçları, yediden yetmişe herkesin tercih ettiği bir teknoloji harikasıdır. Maddi manevi kolaylıkları olan Volta Motor, çevreye duyarlı olması, fazla bir alan kaplamaması, zaman tasarrufu sağlaması gibi birçok faktörüyle giderek büyüyen bir markadır.

Volta Motor Web Tasarım!

Yediden yetmişe herkesin tercih ettiği Volta Motor için, herkese hitap edecek bir tasarım yaptık. Oldukça anlaşılır olan web tasarım, Volta Motor hakkındaki tüm soruları yanıtlıyor ve kullanıcılara alışveriş yapma imkânı veriyor. Buraya tıklayarak ilgili web tasarımına erişebilirsiniz.

Kurumsal

Volta Motor hakkında bilgilere yer verdik. Misyonunu, vizyonunu, kalite politikasını ve çevre politikasını yalın bir dil ile, görseller kullanarak açıkladık.

Modeller

Volta Motor, içerisinde birçok elektrikli aracı alan bir markadır. Web tasarım sürecinde tüm modellere yer vermeye ve detaylarını açıklamaya özen gösterdik.

Örneğin, elektrikli scooter arayan kullanıcı elektrikli scootera tıkladığında Volta Motor’un farklı elektrikli scooterları karşısına çıkıyor. Aralarından birisine tıkladığında fiyatı, menzili, ağırlığı, vitesi, motoru ve bataryası sayılarla kullanıcıya kanıt sunuyor. Kullanım kılavuzunun da yer alığı bölümde, kullanıcıların içleri rahat bir şekilde aradıklarını bulmasına dikkat ettik.

Satış

Satış başlığı altında, Volta Motor’un şehir olarak bayilerine ve yol tariflerine yer verdik. “Yakınınızdaki Volta Yetkili Bayilerini Bulun” sloganıyla, kullanıcılara web sitesinde bir kolaylık daha sağladık.

Servis

Satış başlığında olduğu gibi, servis başlığına da Volta Motor’un servis imkânını ekledik. “Yakınınızdaki Volta Yetkili Servisleri Bulun” sloganıyla, kullanıcıların servis ihtiyaçlarını tek tık ile karşıladık.

Yedek Parça

Birden çok ürüne sahip olan Volta Motor için mutlaka yedek parça başlığına da yer verdik. VS4, RS1, VB3,VM4+ gibi birçok elektrikli araç, bunlardan birkaç tanesidir. Kullanıcılar, aradıkları yedek parçayı bulmak için yedek parça başlığına tıklıyor ve aradığı parça, anında karşısına çıkıyor. Lastikten, reflektör setine kadar hemen hemen her yedek parça, web sitesinde yer alıyor.

Blog

Ajans360 olarak, Volta Motor’un web tasarımı için markayı tanıtan birkaç tane blog yazmayı ihmal etmedik. Blogları okuyan kullanıcılar, Volta Motor hakkında bilgileniyor ve markaya güven duyuyor.

İletişim

Bir web sitesinde olmazsa olmazlar arasında elbette iletişim bölümü de vardır. Volta Motor’un ofislerine ve ilgili telefon numaralarını ekledik. Kullanıcıların şikâyetleri ve talepleri için de çağrı merkezi numarasına yer verdik.

Volta Motor Tanıtım Filmi!

Tanıtım filmlerimizin yanı sıra teaser uyandırmak için çektiğimiz video da, Volta Motor’u memnun eden çalışmalarımızdan oldu.

Volta Motor Teaser Video

Volta Motor Baskı Tasarımı!

Grafik tasarım ekibimizin emeğiyle ortaya çıkan, beğenilen çalışmalarımızdan birisi de Volta Motor için yaptığımız baskı tasarımıdır. Renk uyumu, yazı stili ve dokusu sayesinde müşterimizin memnun olduğunu görmek, ekibimize her zaman olumlu geri dönüşler sağlamaktadır. En ufak ayrıntıları atlamadan yaptığımız baskı tasarımı, gurur duyduğumuz çalışmalardan bir tanesidir.

Volta Motor Fotoğraf Çekimi!

Fotoğraf- video ekibimizin karelerine yansıyan havalı fotoğraflar, kullanıcıları Volta Motor almak için adeta ikna ediyor. Lastiklerinin kalitesinden, kolay katlanılabilir oluşuna kadar tüm fotoğraflar, Volta Motor için görsel özet niteliğinde oldu. Instagram hesabında da yer verdiğimiz fotoğraflar, Volta Motor için gerçekleştirdiğimiz çalışmalardan birisidir.

Volta Motor Sosyal Medya Yönetimi!

Kullanıcı sayısı giderek artan Instagram, ajan olarak müşterilerimiz için değerlendirdiğimiz mecralardan birisidir. Volta Motor, Instagram hesabını yönetmiş olduğumuz markalarımız arasındaydı. Göze hitap eden, renk uyumuna dikkat edilen ve marka hakkında bilgiler içeren Instagram hesabı, günden güne etkileşimini arttırdı. Fotoğraf-video ekibimizin paylaşımlarına, web tasarımına, ürünler hakkında bilgilere ve özel günlere yer vererek paylaşımlarda bulunduk. Hayallerimizin ötesinde bir Instagram hesabını aktif hâle getirmiştik! Buraya tıklayarak, Volta Motor’un Instagram hesabına erişebilirsiniz.

Volta Motor Logo Tasarımı!

Volta Motor için tasarladığımız logo, markayı pazar sahasında en iyi temsil edebilecek şekliyle tasarlandı ve Volta Motor’a yakışan bir logo oldu. Grafik tasarım ekibimizin emeği olan logo, sadeliğiyle akıllarda kalıcı bir şekilde tasarlandı.

Tanıtımını üstlendiğimiz Volta Motor, kısa zamanda büyüyen bir marka olması nedeniyle, dünyanın çeşitli ülkelerinde satış temsilcileri edinmiştir. Müşteri memnuniyetini ve sürdürülebilir kalitesiyle giderek büyüyen Volta Motor, ajans olarak başarılı projelerimiz arasında yer almıştır.

Ulaşımı daha eğlenceli hâle getiren Volta Motor’a, Ajans360’ı tercih ettiği için teşekkür ediyoruz. Sizi de markanızı büyütmek için Ajans360‘a davet ediyoruz!

Ajans360
22 Şubat 2021

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir