Teklif Al!
file text ikonlar

Ajans360

Dijital Reklam Ajansı - Ajans360

Merhabalar👋

Hizmetlerimizden yararlanmak istiyorsanız, aşağıdan detayları inceleyebilirisniz.

Web Tasarımı Kurumsal Kimlik Sosyal Medya QR Menü Fotoğraf ve Video

Sosyal medya ajansı ile çalışmak için 5 önemli neden

Sosyal medya, marka ve hedef kitle arasındaki iletişimin kurulduğu platformları temsil ediyor. Sosyal medya ajansı ise markaların dijital ortamda etkili görünmesini sağlıyor. Doğru bir sosyal medya kullanımı ile her geçen gün artan bir kitleye ulaşmak, bu kitleyi kalıcı hale dönüştürmek mümkün. Marka değerini artıran, hedef kitleyi genişleten, potansiyel müşterilerin kalıcı müşterilerden olmasını sağlayan ve müşterilerle etkili iletişimi kolaylaştıran sosyal medya; dijital çağın gereklilikleri arasında olduğu için küçük – büyük demeden tüm girişimler, markalar tarafından mutlaka kullanılmalı. Günlük, haftalık, aylık paylaşım planları ile sosyal medya hesaplarını aktif kullanmak hedef kitlesini büyütmek anlamına geliyor. Peki, sosyal medya etkileşimi nasıl artırılır? Sosyal medya hesaplarınızı yönetirken neden bir uzmana, sosyal medya ajansı tercih etmelisiniz? İşte size 5 önemli neden;

sosyal medya ajansı
Sosyal Medya Ajansı

Trendleri takip etmek ve uyum sağlamak

Sosyal medya öyle enerjik bir alan ki sürekli gündem değişiyor, yeni trendler, akımlar ortaya çıkıyor. Bu enerjiyi yakalamak ve en önemlisi uyum sağlayabilmek için etkileyici bir ajansa, uzmana ihtiyacını var. Gündemi yakalayan, enerjik, yaratıcı, kaliteli içerik yönetimi şart. Böyle bir paylaşım rutinini bizzat sağlayamazsınız, vakit ayırmak ve onlarca farklı programla içerik oluşturmak zorlayıcı olabilir. Ancak bu amaçla hizmet veren sosyal medya ajansı ile profesyonel destek alarak hedef kitlenizi büyütebilir, müşterilerinizi artırabilirsiniz.

Hedef kitlenizle iletişim içinde kalmak ve bağlılık oluşturmak

Her markanın samimiyetini göstermeye, müşterilerinin güvenini kazanmaya ihtiyacı olduğu aşikâr. Sosyal medya ajansı, hesap yönetiminde marka değerini artırırken aynı zamanda samimi, eğlenceli, yaratıcı ve güven oluşturacak paylaşımlara imza atar. Aktif kullanılmayan bir hesap zamanla terk edilmeye mahkûm olur, takipçiler gitmeye başlar. Düzenli bir paylaşım serisiyle tam tersi olur, marka sahipleri en çok vakit geçirilen sosyal medya platformları üstünden kendilerini sürekli hatırlatarak iletişimi sürdürürler. Takipçiler sürekli gördükleri özellikle de sunulan fırsatları anında görebildikleri için markayla bağ oluştururlar.

Hızlı etkileşim ile tüketici memnuniyetini artırmak

İstatistikler kullanıcıların yüzde 42’sinin soru, görüş, öneri ve şikâyet mesajlarına ilk bir saat içerisinde dönüş beklediklerini gösteriyor. Kullanıcılar alışveriş yaptıkları markaların dijital ortamdaki tüm kanallarını aktif kullanıyor, sosyal medya hesaplarını takip ediyor. Genellikle sosyal medya üzerinden geribildirimler yapılıyor. Ajanslar hesap yönetimi yaparken bu tarz mesajları geldiği an görüntülüyor, anında yanıt veriyor. Olası bir şikâyet halindeyse sorunu çözüme kavuşturmak için gerekli adımları atıyor. Bu hız ve ilgi, müşterinin memnuniyetini kazandırıyor, müşteri kötü bir deneyim yaşamış olsa dahi gösterilen ilgiden ötürü markayla olan bağını koparmıyor.

Kampanyalarınızı daha fazla kişiye ulaştırmak ve satışa dönüştürmek

Sosyal medya hesaplarınızda markanızla ilgili yaptığınız kampanyaları, fırsatları mutlaka duyuruyorsunuzdur. Peki, bunu doğru şekilde yaptığınızdan emin misiniz? Kampanya düzenlemek ticari anlamda size daha çok kazanç getirebilir ancak kampanyayı yeterince iyi duyuramazsanız ve bu süreçte müşterilerinizle etkileşimi sağlayamazsanız hedeflediğiniz satış rakamlarına ulaşamayabilirsiniz. İşte sosyal medya ajansı farkı bu noktada ortaya çıkıyor. Ajans yönetiminde hesabınız her gün her an aktif olur, tüm mesajlar anında yanıtlanır, tüm müşterilere anında bilgi verilir ve kampanyalar hedef kitlenin ilgisinin çekeceği şekillerde tasarlanarak paylaşılır.

Hedef kitle etkileşimini sayılarla görüntülemek

Sosyal medya etkileşimi oldukça önemli ve üzerine özel çalışmalar yürütülen bir konu. Hesaplarınızdaki erişimin yükselmesi satışlarınıza da yansır. Sosyal medya ajansı ile çalışırken sadece beğeni ve yorum sayılarıyla hareket etmek zorunda olmazsınız. Ajansımız, hesabınızla ilgili haftalık ya da aylık istatistik raporları hazırlar, hedef kitle incelemeleri yapar, rakip analizi gerçekleştirir, bir önceki aya oranla ne kadar ilerlediğinizi size raporlarla sunar.

Sosyal Medya Yönetimi

Ajans 360 ile yenilikçi bir sosyal medya deneyimine adım atmaya hazır mısınız?

Ajans360, kurumsal sosyal medya hizmetleri ile takipçi kitlesini artırıyor, doğru paylaşımlarla doğru kitleye ulaşmayı başarıyor. Sosyal medyada günden güne büyüyen gerçek, aktif bir kitleye sahip olmak istemez misiniz? Yaratıcı grafiklerimiz, trendlere uygun videolarımız, gündemi takip eden içeriklerimiz ve hızlı iletişim hizmetlerimizle sosyal medyada büyümenize yardımcı oluyoruz. Tüm profesyonel araçlarımız ve yaratıcı ekibimizle birlikte sosyal medyada ilerlemenizi sağlıyoruz. Sosyal medya dinamiklerini yakından takip eden ekibimiz, markaların dijital ortamdaki görünümünü yenilikçi ve modern şekilde yönetiyor. Ekibimiz sizinle tanışmak için hazır, siz de hazırsanız bizi ofisimizde ziyaret edebilir ya da iletişim hattımızdan bizimle görüşme yapabilirsiniz.

Melih Örnekbaş
10 Mayıs 2021

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir