Teklif Al!
file text ikonlar

Ajans360

Dijital Reklam Ajansı - Ajans360

Merhabalar👋

Hizmetlerimizden yararlanmak istiyorsanız, aşağıdan detayları inceleyebilirisniz.

Web Tasarımı Kurumsal Kimlik Sosyal Medya QR Menü Fotoğraf ve Video

Ajans360 ile Profesyonel Sosyal Medya Yönetimi

Profesyonel Sosyal Medya Yönetimi

İletişimi, tek taraflı olmaktan kurtarıp çift taraflı hale getiren online araçların tümü, sosyal medya olarak karşılık buluyor.  Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin ve daha birçok farklı araç… Dergi, gazete, radyo ve televizyon dönemi sonlanıyor demek hatalı bir kullanım olabilir ancak bu tek taraflı iletişim araçları yerini sosyal medyaya bırakmış durumda ve insanlar günümüz dünyasında çift taraflı iletişimi tercih ederek bu mecralarda yer almayı tercih ediyorlar.

sosyal medya

İletişim kurmak artık çok daha kolay ve kısa sürede daha geniş kitlelere ulaşabilmek de sosyal medyanın ne kadar güçlü bir ağ olduğunu ortaya koyuyor.

Sosyal Medyanın Marka ve Kurumlar için Önemi

Pazarlama ve ticaret sektörünün reel dünyanın dışına taşması ve sosyal mecraların bu konuda marka ve kurumlara sunduğu destek görülmeye değer… Sosyal medya, günümüz teknolojisi ile birlikte markaları bir adım daha öne taşımaya devam ediyor ve kurumsal kimliğin yanı sıra kısa sürede daha geniş kitlelere ulaşmak adına da birçok marka sosyal mecraları tercih ediyor.

Tanıtım, duyuru, reklam çalışmaları, kampanyalar, önemli gelişmeler ve daha birçok detay, firmaların sosyal medya hesapları aracılığı ile saniyeler içerisinde binlerce ve hatta milyonlarca insanın karşısına çıkartılıyor. Erişim artık çok daha kolay ve çok daha hızlı ve markalar da bu durumun farkında gibi görünüyor…

Ajanslar, Sosyal Medya Yönetiminde Bir Adım Önde

Kurumlar, sosyal medya hesaplarının daha profesyonel bir şekilde yönetilmesi adına profesyonel destek almayı tercih ediyor ve bu bağlamda ajanslar da bir adım öne çıkıyor. Neden sosyal medya hizmeti almalıyım? Sorusunu yanıtını da maddeler halinde sizinle paylaşmak istedik…

  • Ziyaretçileriniz ve müşterileriniz ile profesyonel bir şekilde iletişim kurabilmek
  • Düzenli içerik girişi sağlayabilmek ve bu içeriklerin paylaşımını yapabilmek
  • Satış rakamlarınızı kısa sürede arttırabilmek
  • Müşteri memnuniyetini bir üst seviyeye taşıyabilmek
  • Müşteri portföyünüzü genişletebilmek
  • Online dünyada markanızı-ürünlerinizi pazarlayabilmek

için sosyal medya hizmeti almak durumundasınız. Ajanslar, profesyonel ekipleri ile birlikte bu konuda sizlere hizmet vermeye devam ediyor ve Ajans360 ailesi olarak biz de yanınızda yer alıyoruz.

Melih Örnekbaş
20 Şubat 2018

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir