Teklif Al!
file text ikonlar

Ajans360

Dijital Reklam Ajansı - Ajans360

Merhabalar👋

Hizmetlerimizden yararlanmak istiyorsanız, aşağıdan detayları inceleyebilirisniz.

Web Tasarımı Kurumsal Kimlik Sosyal Medya QR Menü Fotoğraf ve Video

İnşaata Özel Kurumsal Web Tasarımı

Özel web sitesi 7/24 açık bir mağazaya sahip olma şansı sunar Kurumsal kimliğinizi en doğru ve etkili şekilde yansıtmanız adına etkili içerikler ile hazırlanan özel web tasarımı uygulamaları en düşük maliyet gerektiren reklam çalışmalarındandır.

Özel Web Tasarım Uygulamalarına Neden İhtiyaç Duyulur?

Yapılan analiz sonrası firmaların ihtiyaçlarına yönelik olarak hazırlanan günümüzün en yeni teknoloji gelişmeleri tercih edilmektedir. Adım adım tüm detaylar düşünülerek tasarlanan özel web tasarım uygulamaları gerektiği zaman kolaylıkla güncellenebilir.

web tasarımı

 Dilediğiniz zaman müşteri analizini yapmanıza olanak tanır ve hedeflerinize çok daha hızlı ulaşma imkanı elde edebilirsiniz. Dünyaya açılan en önemli pencerelerden olması sayesinde potansiyel müşterilerinize ulaşmanız çok daha hızlı olacaktır.  Seo uyumlu olarak hazırlanan özel web tasarımı uygulamaları ile internet aramalarında kendinize daha üst sıralarda yer edinebilirsiniz. Sektörde rakiplerinizden bir adım daha önde olmak için ayrıcalıklarından yararlanabilirsiniz.

Örnek: Özel Web Tasarım

Özel Web Tasarım hizmeti sunduğumuz Öz Yaman İnşaat bodrum bölgesi ağırlık olmak üzere Farklı lokasyonlar yazıyor. Yüksek kalitede Lüks Villar yapıyoruz. kalite hissettirilmesi için Projelerimiz sayfasında Satışı devam eden ve satışı tamamlanmış şeklinde çalışması ile satışı tamamlanan projeler tek tek önce satış bölümüne koyduk sonra satıldıkça satılanlara taşıdık böyle bir kolaylık sağladık.

Ayrıca farklı farklı tanıtım filmleri hazırladık her projeye özel 360° Sanal tur şeklinde yayınladık. bu tur sayesinde müşteriler evin içinde Mouse hareketleri ile gezebiliyor. Tanıtım filmleri ile dinamik bir etkileşim üretiyoruz.

Fotoğraflarını çekerek müşterilere Kaliteli bir ev Algısını sunduk. Özyaman inşaat lüks projeler yağtığı için kaliteli pahalı web sayfasını dizayn ederken buna önem verdik ve web sayfasına dolu ve yoğun bir içerikle her projeyi ayrı ayrı anlattık. her projeye ayrı bir özen gösterdik.

Ajans360
30 Ekim 2020

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir