Teklif Al!
file text ikonlar

Ajans360

Dijital Reklam Ajansı - Ajans360

Merhabalar👋

Hizmetlerimizden yararlanmak istiyorsanız, aşağıdan detayları inceleyebilirisniz.

Web Tasarımı Kurumsal Kimlik Sosyal Medya QR Menü Fotoğraf ve Video

Ödüllü Web Tasarım Ajansı Olmak

Web tasarım konusunda yakaladığımız başarıyı ajans olarak sadece bölgesel ve ulusal çapta değil uluslararası seviyelerde de sürdürerek değer katan hizmetleri sizinle buluşturuyoruz. Dijital dünyanın en önemli unsurlarından bir tanesi olan web tasarım konusunda yenilikçi ve geleceği inşa eden bakış açımız ile çalışmalarımızı son sürat sürdürüyoruz. Güçlü ekibimiz ve kurulduğumuz günden bu yana azimli çalışma prensibimiz çerçevesinde 2020 yılına hızlı bir giriş yaptık.

17 farklı ülkeden katılımcıların başvurduğu ve sektörün öncü isimleri tarafından oluşturulan jürinin değerlendirmesini yaptığı The Stevie Awards’da Sivil Toplum Kuruluşları web siteleri dalında hazırladığımız web sitesi ile İnovasyon ödülünü kazanmayı başardık. Ajans360 olarak 2020’nin ilk ödülü olan The Stevie Awards bize daha fazla çalışma azmi ve güç kattı.

Ödüllü Web Tasarım Ajansı Olmaya Devam Ediyoruz

Web tasarım alanında başarılı çalışmalarımıza her yıl yenilikçi anlayışımız ile farklı özellikler kazandırsak da zirveyi hedefleme anlayışımızdan asla vazgeçmiyor ve gerek ulusal gerekse de uluslararası reklam ödüllerinin altına adımızı yazdırmayı arzuluyoruz. Bu anlamda 2019 yılında gerçekleşen 15. Altın Örümcek Ödülleri’nde finale kalan çalışmalarımızdan aldığımız gücü bu yıl bir kez daha gösteriyor ve 2020 yılında 16. Altın Örümcek Ödülleri’nde web tasarım alanında 2 proje ile finale kalmanın gururunu yaşıyoruz.

Otel web tasarımı alanında enfes bir işe imza atarak Carruba markasını 16. Altın Örümcek Ödülleri’nde finale taşıdık. Tasarım kalitesi ile yakaladığımız başarının hem Ajans360 adını hem de Carruba adını zirveye taşıması adına finale kalan projemizi desteklemenizi arzuluyoruz. Üstelik bu başarıyı finale kalan diğer bir projemiz olan Bibolu ile birlikte ödüle koşan 2 proje olarak değerlendiriyoruz.

Ajans Olarak Destekleriniz Bizim İçin Değerli

16. Altın Örümcek Ödülleri’nde finale kalan ve emin adımlarla ödüle koşan 2 projemizi destekleyerek bizlere katkı sağlamanızı arzuluyoruz. 2020 yılında aldığımız ilk ödülden sonra bu 2 projemizde de başarı yakalayarak %100 performans ile ilerlemeyi amaçlıyoruz. Şimdiden bizlere vereceğiniz katkı için teşekkürlerimizi sunuyor ve karşınıza ödüllerle çıkmanın hayalini taşıdığımızı da bildirmek istiyoruz.

Melih Örnekbaş
13 Ağustos 2020

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir