Teklif Al!
file text ikonlar

Ajans360

Dijital Reklam Ajansı - Ajans360

Merhabalar👋

Hizmetlerimizden yararlanmak istiyorsanız, aşağıdan detayları inceleyebilirisniz.

Web Tasarımı Kurumsal Kimlik Sosyal Medya QR Menü Fotoğraf ve Video

Markanız için En iyisi: Ajans360!

Bir marka oluşturmanın zorluklarının farkındayız; kurumsal kimlik oluşturmak, hedef kitleyi doğru analiz etmek ve markayı daima ileriye taşıyacak adımlar atmak! Bahsettiğimiz stratejilerin yanı sıra belki de sizin bile farkında olmadığınız alanlarda rakipleriniz önde olabilir; ancak Ajans360 sayesinde endişelenmenize gerek yok; Markanız için en iyisi, Ajans360!

Neden Ajans360?

Çünkü en az sizin kadar markanızı önemsiyoruz! Yaşadığınız zorlukların, rakiplerin ve bulunduğunuz sektörde yapmanız gerekenlerin detaylı bir şekilde incelenmesi gerektiğinin farkındayız. Sizin de isteklerinize önem vererek, markanızı bulunduğunuz sektörün en iyilerinden biri hâline getirmek düşündüğünüzden daha kolay!

Profesyonel ekibimizle birlikte hedef kitlenizi ve markanızı analiz ederek; dijital platformlar başta olmak üzere hedeflerimiz doğrultusunda stratejiler geliştiriyoruz. “Benim markam dijitalde ne yapabilir ki?” diye düşünüyorsanız sizi biraz bilgilendirelim;

Geçtiğimiz yıllarda özellikle televizyonu geride bırakacak Netflix gibi reklamsız platformların kullanıcı sayısını arttırması dünya genelinde televizyon reklamlarının geri planda kalmasına sebep oldu. Yalnızca bu yüzden değil; televizyon ya da broşür, afiş gibi reklam stratejileri ile kitlenize ulaşmanız ve avantaj, dezavantajları görerek strateji geliştirmeniz pek de mümkün değildi.

Dijital platformların, sosyal medyanın kullanım oranlarının son birkaç yılda artmasıyla pek çok marka stratejilerini bu platformlara göre oluşturmaya başladı.

Müşterileriniz Artık Dijital Platformlarda!

Özellikle her markanın hedefliği bir kitle olduğu gerçeğini kabul edersek, sosyal medya reklamları aracılığıyla kitlenizi direkt olarak seçebilir ve bununla birlikte geri dönüşler alarak stratejinizi ilerletebilirsiniz.

“Peki bu reklamları nasıl oluşturucağım? Geri dönüşleri nasıl analiz edecek ve nasıl satış gerçekleştireceğim?” diye düşünüyor olabilirsiniz. İşte tam da bu noktaya Ajans360 olarak biz devreye giriyor ve sizin için sosyal medya stratejilerini en iyi şekilde oluşturarak müşterilerinizde aktif bir iletişim kurmanızı sağlıyoruz! Ajans360 olarak Sosyal Medya için ne mi yapıyoruz? İncelemek isterseniz sizleri şöyle alalım: Sosyal Medya Hizmetlerimiz!

Markanız İçin En İyisi: Hizmetlerimiz!

  • Profesyonel Web Tasarım

Markanızı kitlenize tanıtmanın ve kalitenizi belli etmenizin en önemli yollarından bir tanesi, mutlaka profesyonel bir web sitesine sahip olmaktan geçiyor! Yalnızca kitlenizin değil, Google gibi önemli arama motorlarının sektörünüzde ürettiğiniz ürünler, arama motorunda kullanıcılar tarafından arandığında öne çıkması için siteniz aracılığıyla arama motoru optimizasyonu dâhil pek çok strateji geliştirerek daima önde olmanızı sağlıyoruz!

  • Kurumsal Kimlik Oluşturulması

Başarılı bir markanın en önemli özelliklerinden bir diğeri ise; doğru ve profesyonel bir biçimde oluşturulmuş kurumsal kimlik! Kurumsal kimlik; bir markanın logo ve katalog gibi pek çok alanda kendini tanımlamasını sağlar. Profesyonel bir logo her reklamda ve her alanda kendini kullanıcıya belli eder. Profesyonel bir logonun önemini daha iyi anlamak ve markanıza değer katmak isterseniz Ajans360 için tıklayın!

  • Dijital Pazarlama

Yukarıda da bahsettiğimiz gibi markanızın kitlenize en uygun şekilde ulaştırılması ve bununla birlikte satışlarınızın ve hedefleriniz gerçekleşmesi için markanızın en önemli ihtiyaçların biri ise sosyal platformlarda görünür olmak!

  1. Google Reklamları

Google reklamları kişilerin reklam yayınlayarak, Google aramalarında benzer ürünler arandığında öne çıkmanızı sağlayan bir sistem. Bizler burada emek harcayarak hazırladığınız ürünleri, siteleri, uygulamaları çok fazla insanın görmesini sağlıyoruz. “AdWords“ün artık “Google Ads” olduğunu unutmayın. Reklamı yapılacak herhangi bir şeyin reklamını hazırlayarak yayınlıyoruz. Bu şekilde aramalarda ilk sıralarda gözükebilirsiniz!

2. Facebook- Instagram Reklamları

Facebook reklamları markanız için daha da önce bahsettiğimiz gibi doğru hedef kitle analizinizi yapmanız adına çok büyük olanaklar sağlıyor. Gönderilerinizin, reklamlarınızın görüntülenme sayısı; görüntüleyen kitlenin demografik ve psikografik pek çok özelliğini markanız için sunuyor. Ancak profesyonel bir içerik pazarlaması ve dönüşüm oranı için profesyonellerle çalışmak gerekir.

İnstagram ise geçtiğimiz sene Facebook tarafından satın alınarak, reklam tarafında markala daha çok olanak sağlaması ile önemli bir hâle geldi. Facebook’tan farklı olarak daha genç bir kitlenin bu platformu kullanıyor oluşu ile birlikte sunduğunu pek çok farklı özellik kullanıcılar için daha cazip olmasını sağlıyor. Bu nedenle markaların aktif olarak kullanıcılar ile iletişimde kalıyor olması ve gönderiler paylaşıyor olması çok önemli; neyse ki sizin için buradayız!

3. İçerik- Seo Pazarlaması

Ürün ve hizmetlerinizi tanıtmak için yapılacak doğru bir içerik pazarlama stratejisi ile web sitenizi ilk defa ziyaret eden kişileri, eski müşterilerinizi veya sizi tanıyan ama sizden alışveriş yapmamış insanları müşteriniz haline getirebilirsiniz. İçerik pazarlaması, günümüzde markaların en çok tercih ettiği pazarlama yöntemlerinden birisi haline gelmiştir. Çünkü maliyet bakımından geleneksel yöntemlere göre daha uygundur, bir seferlik yatırım ister ve ömür boyu kullanım sunar. Ajans360 olarak marka bilinirliğinizi artırabilir, aylık ve yıllık hedeflerinize ulaştırabiliriz.

Markanız için en doğru stratejiyi tamamlayıp dijital platformlarda yer bulduktan sonra en önemli kısım bu kampanyanın yürütülmesidir. Sosyal medya sayesinde interaktif pazarlamanın getirdiği zorunluklar ile birlikte, gönderilerinizi yönetiyor ve kampanyanızı yürütüyoruz. Tabi ki en iyi stratejiyi geliştirmek için strateji araştırması yapıyoruz!

Tanıtım filmleri bir ürün, bir firma, bir site üzerine reklam yapmak amaçlı yayınlanan filmlerdir. Tanıtım filmleri televizyonlar, İnternet sayfaları, sosyal medya yayınlamaları üzerinden yapılabilmekte. Ürünün, firmanın veya sitelerin tanıtımın yapılması tüketici tarafından daha tercih edilir olmasını sağlamaktadır. Bu noktada ajansımız pek çok markası için başarılı çekimler gerçekleştirerek tanıtım yapmasının yanı sıra marka itibarı için en önemli unsurlardan biri olan fotoğraf çekimini de gerçekleştiriyor!

Son olarak ise Ajans360, markanız için geliştirilmesi gereken stratejiler ile birlikte marka danışmanlığı hizmeti de vermektedir. Doğru strateji ile ilerleyip hedef kitlesine başarılı şekilde ulaşan markalar üretimlerinin kalitesinden ödün vermeyerek tüketicilerin güvenini kazanmıştır.

Tüm bu markaların hepsinde başarı sırrı diyebileceğimiz bir yöntem vardır. Bu yöntem, marka için belirlenen stratejiyi işin uzmanları ile beraber belirlemiş olmalarıdır. Marka danışmanlığı; marka oluşturmamarka stratejisi ve kurumsallaşma yolunda en önemli husustur. Hedef kitleniz kim, rakipleriniz kim, hammadde tedariki nasıl olacak, yer belirlenmesi konusunda ne dikkate alınacak, fizibilite çalışmaları nasıl başarılı olur gibi birçok konuda somut verilere dayanan araştırma yapmak gerekir. Markanızın kişiliğini oluşturun ve bu kişilik ile arkadaşlık kurmalarını sağlayın. Markanızı sahiplenmeye çalışmalarını sağlayın!

Ajans360, yukarıda da bahsettiğimiz gibi markanızın her adımında daima yanınızda, gelin siz de markanızı bizimle bir adım ileriye taşıyın!

Ajans360
09 Şubat 2021

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir