Teklif Al!
file text ikonlar

Ajans360

Dijital Reklam Ajansı - Ajans360

Merhabalar👋

Hizmetlerimizden yararlanmak istiyorsanız, aşağıdan detayları inceleyebilirisniz.

Web Tasarımı Kurumsal Kimlik Sosyal Medya QR Menü Fotoğraf ve Video

Koranavirüs İçin Reklam Durduran Kaybeder

Koronavirüs döneminde, ileriye bakıp ve tüketicinize senin için şunu yapmaya hazırım diyebiliyorsanız sizde kazanabilirsiniz.

Bu durgunluk ve krizleri ilk defa yaşamıyoruz. daha önce de yaşadık ama böyle dönemlerde güvene dayalı iletişim çok önemli özellikle Reklam veren kurum veya kuruluşlar tüketici olan hedef kitlesiyle ilişki için emek ve caba harcamaktan vazgeçmeyin. Geçmişte kriz ve durgunluk dönemlerinde de yapılan harcamalar kesilmiş ve kısılmıştı.

MARKALARIN KENDİ STRATEJİLERİ NELER?

2001 Sonrasında oluşan krizleri çoğu şu an ki markalar deneyimledi diye düşünüyoruz. Reklam yatırımlarında %48 daralmıştı. Bunun sonuçları da ne yazık ki kötü olmuştu. Reklamı durduran markaların ne kaybettiklerini gördük. Bu dönemde Sürekliliğini sürdüren markalar lider markaların önüne bile geçmişti. Ve Günümüzde aynı şeyleri yaşıyoruz biraz uzun süreceğini düşünüyoruz. Ve bunu bir fırsata çevirme şansınız var.

REKLAM VEREN FIRSATI ELDE EDEBİLİR?

HANGİSİ OLMAK İSTERSİN HERKES GİBİ Mİ

Yapacağınız analiz, öncelik ve stratejiler büyük önem taşıyor. Ülkemizde bu sektörde fiyatlarda neredeyse bir artış olmadı.  Marka yatırımları için geçmiş yıllara göre çok daha fırsat barındırıyor. İlerideki dönemlerde birim maliyet fiyatlarına bir daha yakalama sansı olmayacak. Ayrıca bugün marka yolculuklarında kullanılabilir birçok farklı reklam alanları bulunuyor

ANALİZ, ÖNCELİK VE STRATEJİLER

Yapmış olduğunuz yatırımlarda ve faaliyetlerde aldığınız geri bildirimlere göre en çok etkileşim aldığınız alanda yatırımlarınıza devam edebilirsiniz. Korona virüs dönemin’de tüketicinizin, müşterinizin yanında olmanız çok önemli İlişkileriniz için caba sarf etmekten asla kaçınmayın. Koronavirüs olmasına rağmen hizmet verebildiğinizi yapacaklarınızı gösterebilirsiniz

Koronavirüs döneminde Tüketiciniz ya da Müşteriniz bu dönemlerde davranışlarında birçok değişim olduğunu gözleyebilirsiniz. Onları iyi anlayabilmeniz gerekiyor. Güvene dayalı iletişimin öneminden bir kez daha bahsediyoruz. , İleriye bakıp ve Tüketiciniz için senin için şunu yapmaya hazırım diyebiliyorsanız sizlerde kazanmaya hazırsınız. Fırsatları doğru görebilmeniz gerekiyor aslında yaptığınız promosyonlar işbirlikleri bu dönemde işe yarıyor.

REKLAMLARDAN ALINAN DEĞİŞİM

Reklamlardan çalışmalarından aldığınız geri dönüşler sonucunda analiz ve stratejik olarak değerlendirildiğinde verimli mecralara geçiş sağlanır. Günümüzde Reklam veren kurum ya da kuruluşlar daha odaklı bir şekilde mecra seçimi yapıyor. Dijital platform’ da  ciddi fayda sağlayan hedeflenebilirlik önemli bu yüzden boşa emek ve caba sarf  etmeden hedlediğiniz mecralar öne çıkması muhtemeldir.

MARKAYI HANGİ REKLAMLAR ÖNE ÇIKARIR

İnsanlar artık günümüzde marketlerin markalarına yönelmiş durumda ve paket alışkanlıkları değişiyor. Bu tarz trendleri okuyup tüketiciyi iyi bilinçlendiren kampanyalar oluşturulabilir. Bu durumda tüketiciyi doğru kanallara yönlendirerek doğru bilinci aşılamak önemli diyebiliriz. Verilerinizi doğru analiz edip stratejik olarak yaklaşırsanız  Ürün ve kategori reçeteleriyle birlikte müşterinin karşısına gitmek gerekiyor.Bu da bizim görevimiz. Burada bizim yani ajansların hem fikir hem de geri dönüşle ilgili sorumlulukları var.

AJANSLAR HİZMET ALANLARINI GELİŞTİRİYOR MU?

  • Yaratıcı kaslarımızı öldürmeden bunları besleyebilecek esnekliğe sahip olmamız lazım.

Artık değer katabildiğimiz sürece varlığımızı anlamlı bir şekilde sürdürülebilir kılmamız gerekiyor. Reklam veren kurum kuruluşlar artık ajanslardan hizmetlerimizin ne olduğunu duymak istemiyor. Ona ne verebileceğimizi ne yapabileceğimizi bilmek istiyor. Hizmet alanı geliştirmenin altında daha çok iş yok pastadan bize daha fazla pay düşsün düşüncesi yok.

ajans360 olarak biz varlığımızı, katma değerimizi daha gerçek ve sürdürülebilir kılmak istiyoruz ve sizlere  Bölgenin en iyi ekibi ile birlikte profesyonel bir destek sunuyoruz.

Ajans360
10 Eylül 2020

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir