Teklif Al!
file text ikonlar

Ajans360

Dijital Reklam Ajansı - Ajans360

Merhabalar👋

Hizmetlerimizden yararlanmak istiyorsanız, aşağıdan detayları inceleyebilirisniz.

Web Tasarımı Kurumsal Kimlik Sosyal Medya QR Menü Fotoğraf ve Video

Forum Diyarbakır Ajans360’ta!

Daha önceki yazılarımızda markalaşmak, marka itibarı ve dijital pazarlamanın öneminden bahsetmiştik. Sizinle paylaştığımız deneyimlerimiz ve stratejilerimizi markalarımız için en iyi şekilde tasarlıyoruz. Diyarbakır’ın en nezih ve en kapsamlı alışveriş merkezi Forum Diyarbakır da bu yolculukta yanımızda!

Forum Diyarbakır ve Ajans360 Süreci Nasıl İşliyor?

Ajans360 olarak, bizimle çalışmak isteyen markalarımız için detaylı bir hizmet sunmaya özen gösteriyoruz. Elbette pek çoğunuzun denk geldiği iyi görünümlü ilgi çeken web siteleri ve sosyal medya hesapları vardır. Ancak ilk etapta yapılması gereken markayı tanımak, analiz etmek ve doğru stratejiler geliştirmektir.

Bu süreçte en önemlisi ise markanın belirlemiş olduğu ve talep ettiği hedefler doğrultusunda bir plan oluşturmak. Bu hedefleri detaylıca belirledikten sonra; Marka Analizi, Sektör Analizi, Rekabet Ölçümü adımlarından yararlanarak profesyonel ekibimiz ve programların ardından veriyi stratejiye döküyoruz! Peki her şey gerçekleştikten sonra Ajans360 nasıl adımlar mı atıyor? Gelin markanızı nasıl daha ileriye çektiğimizi anlatalım!

Marka Görünürlüğü ve Web Tasarım!

Bir marka yaratmanın ve en iyi şekilde kullanıcıyla buluşmanın yolu dijitalden geçiyor. Özellikle son yıllarda offline pazarlamanın bile dijital platformlara taşındığı bu süreçte markalarımızı dijitale taşımaya özen gösteriyoruz. Dijitalde yapılan aramalarda markanın görünür olması ve profesyonel bir web siteye sahip olması son tüketici için seçici etkenlerden biri hâline geliyor.

Yalnızca son tüketiciye iyi görünen bir web site sunmak elbette yeterli olmuyor; bununla birlikte site tasarımını hayata geçirmeden önce tüketicinin sitede bulmak isteyeceği başlıkları analiz ediyor ve açıklayıcı bir biçimde sitede bulmasını sağlıyoruz.

Profesyonel bir web sitesi söz konusu olduğunda ise en önemli aşamalardan biri Google arama motorlarında markanız arandığında reklam desteğimizin yanı sıra organik olarak üst sıralarda yer almak için, siteyi arama optimizasyonuna göre web sitesini inşa ediyoruz. Forum Diyarbakır’ın için tasarladığımız siteye göz atmak için buraya tıklayabilirsiniz!

Hedef kitleye yönelik en verimli siteyi oluşturduktan sonra, kaliteli, seçkin aynı zamanda anlaşılır tasarımlar ile analizleri birleştiriyoruz! Tasarımların özgün olması ise her aşamada özen gösterdiğimiz ayrı bir nokta. Markanıza ait hikâyeyi aktarırken özgün ve doğal olmak; müşterilerinizin en dikkat ettiği özelliklerden biri!

Ancak aşamalar burada tamamlanmıyor, siteyi tasarladıktan ve gerekli yazılımları eşleştirdikten sonra siteye gelen trafiğin ve dönüşümün hesaplanması ve daha sonrasında verilerin iyileştirilmesi için takibe devam ediyoruz. Elbette bu aşama daha çok site üzerinden satış gerçekleştiren e-ticaret müşterilerimiz tarafından tercih ediliyor.

Sosyal Medya Tasarımı ve Yönetimi

En çok önem verdiğimiz adımlardan biri ise Sosyal Medya Tasarımı ve Yönetimi. Bunun nedeni ise sosyal medya aracılığıyla doğrudan müşteri etkileşimini takip edebiliyor olmamız. Markanız hakkında gelen olumlu veya olumsuz eleştiriler markanızı daha ileri taşımanın bir anahtarı olabilir! Daha da önemlisi marka itibarınız için sağlamış olduğunuz görüntü hem yeni müşteriler kazanmanıza hem de mevcut müşterilerinizin hayat boyu müşteri hâline gelmesini sağlar.

Sosyal medya için geliştirdiğimiz stratejiler elbette öncelikli olarak marka hedeflerinin ekseninde gelişiyor. Ajans360 olarak önemsediğimiz noktalardan bir diğer ise, sosyal medya platformları aracılığıyla markanızın hikâyesini tüketiciye aktarabilmek.

Forum Diyarbakır, Diyarbakır için önemli simgelerden biri olan Diyarbakır Surlarını hem logosunda hem de mimarisinde taşıyan yerele hitap eden önemli bir marka. Bu noktada hedef kitlemizin de Diyarbakır’a olan bakış açısını içselleştirdiğimizde ortaya çıkan deneyim, hem bizleri hem de kitleyi memnun ediyor. Markanızı yalnızca marka olmaktan daha önemli bir yere taşıdığınızda, hedef kitleniz artık bir yabancı olmaktan çıkıyor.

Bu noktada, Forum Diyarbakır’ı rakiplerinden ayıran en önemli özellikleri ve Diyarbakır için edindiği önemi sosyal medyaya taşımak adına ekibimiz tasarımlarını bu yönde geliştiriyor. Tüketiciyle interaktif bir iletişim kurmak adına zaman zaman çekilişler, bingo ve challenge gibi etkinlikler düzenleniyor.

Kurumsal Kimlik ve Reklam

Bir markayı diğer markalardan ayıran tüm özellikleri kapsayacak bir kurumsal kimlik oluşturmak profesyonellik gerektiren bir iştir. Web sitesi, sosyal medya görünümünün yanı sıra logo ve katalog gibi markayı direkt olarak yansıtan ögeleri de iyi belirlemek gerekir. Ajans360 olarak kurumsal kimliğinizi markanız için en özgün biçimde hazırlıyoruz.

Forum Diyarbakır’ı tüketiciye ulaştırmak için kullandığımız pek çok seçeneğin yanı sıra önem verdiğimiz bir diğer nokta ise, offline olarak mağazaya gelecek müşterilerin dikkatini çekecek outdoor reklamlar oluşturabilmek. Forum Diyarbakır’ın içinde ve şehrin pek çok noktasından kitleyi alışveriş merkezine çekecek detaylı tasarım süreçlerinin ardından reklamları tüketiciyle buluşturuyoruz.

Markan İçin En İyisi: Ajans360!

Tüketici deneyimini arttırmak ve markanın hikâyesini profesyonel bir şekilde kullanıcıya aktardıktan sonra, geriye verileri analiz ederek stratejiyi ileri taşımak kalıyor. Tıpkı tüketiciye yansıtmak istediğimiz enerji gibi biz de markalarımızı içselleştiriyor ve hikâyelerini hikâyemize ekliyoruz.

Geliştirdiğimiz stratejiyi birkaç paragrafta aktarmaya çalışsak da elbette bu süreç daha detaylı bir şekilde ilerliyor. Daha sonrasında markanın hedef kitleye indiğini ve dönüşümlerinin analizini yaptıkça seviniyor ve daha ileri taşımanın planlarını oluşturuyoruz.

Kurulduğu günden beri Diyarbakır’ın en nezih alışveriş merkezi olan ve Diyarbakırlılar için buluşma noktası hâline gelen Forum Diyarbakır’ı; Ajans360 olarak sosyal medyanın da buluşma noktası hâline getirmeye gayret ediyoruz. Markanın kalitesini ve seçkinliği içeriklerimizde ve web sitesinde yansıtmak için çalışıyoruz.

Markanı daha ileriye beraber taşımak için seni de bekliyoruz!

Ajans360
15 Şubat 2021

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir