Teklif Al!
file text ikonlar

Ajans360

Dijital Reklam Ajansı - Ajans360

Merhabalar👋

Hizmetlerimizden yararlanmak istiyorsanız, aşağıdan detayları inceleyebilirisniz.

Web Tasarımı Kurumsal Kimlik Sosyal Medya QR Menü Fotoğraf ve Video

Diş Hekimi Olarak Markalaşmak

Markalaşma, reklam kampanyaları gibi şirketler için ayrılmış bir kavram değildir. Hem büyük işletmelerin hem de küçük işletmelerin ihtiyacıdır. Hayatta kalmak için daha fazla yeni müşteri edinmeli ve tutmalısınız. Kendinize hem bir uygulama hem de işletme olarak bakmaya başlamanın zamanı geldi. Başarılı işletmelerin genellikle güçlü ve akılda kalıcı markaları vardır.

 Bir diş hekimi olarak markanız, hastalara muayenehanenizi ziyaret etmeden önce ne bekleyeceklerini söyler. Siz onlarla tanışmadan önce ve sizi ziyaret ettikten sonra hastalar üzerinde kalan duygusal izlenimdir. Sağlam bir markanız yoksa, kimliği olmayan bir şirketsiniz ve unutulabilir bir diş kliniği olursunuz. Ayrıca, hasta listenize eklenecek ve mevcut hasta tabanınızı koruyacak önemli bir iş varlığınız da eksik. 

 Diş Hekimi ve Markalaşmak Nedir?

 Marka bilinci oluşturma sadece logonuz veya broşürleriniz değildir. Elbette, logonuz ve pazarlama tasarımlarınız genel markanızın bileşenleridir. Ancak markalaşma her şeyi kapsayan bir stratejidir. Marka, bir satıcının malını veya hizmetini diğer satıcılardan farklı olarak tanımlayan bir ad, terim, tasarım, sembol veya diğer herhangi bir özelliktir. Buradaki anahtar kelime farklı olmasıdır. 

 Uygulama adınız, mesajlaşma ve pazarlama tasarımlarınız sizi rakiplerinizden ayırmalıdır. Kendinizi iyi bir şekilde markaladığınızda, işinizle ilgili fikirleri hem pratik bir şekilde hem de duygusal bir şekilde sunarsınız. Etkili bir dental marka oluşturmak için kim olduğunuzu anlamalısınız. Markanızı inşa etmek, bir keşif sürecini, uygulamanızın masaya ne getirdiğini incelemeyi gerektirir. 

markalaşma

 Diş Hekimi Olarak Markalaşmak 

 Güçlü ve zayıf yönlerinizi inceleyin. Benzersiz satış teklifinizi oluşturun. Pazarlama malzemelerinizi oluşturun. Nasıl pazarlayacağınıza karar verin. Marka mesajınızı dağıtın. Potansiyel hastalara sizi seçmeleri için ilham veren markalı bir çevrimiçi varlık oluşturmak çok önemlidir. Bu mesajı verimli ve etkili bir şekilde iletmek gerekir. Sonuç olarak, bölgenizdeki potansiyel olarak düzinelerce diğer diş hekimlerinden ne kadar farklı olduğunuzu belirlemeniz gerekir. Marka, birlikte ele alındığında tüketicinin bir ürün veya hizmeti diğerine tercih etme kararını hesaba katan beklentiler, anılar, hikayeler ve ilişkiler kümesidir. 

 Satış Teklifi Oluşturmak 

 Markalaşma için, güçlü yönlerinizi ve benzersiz yönlerinizi alıp onları benzersiz bir satış teklifine dönüştürmelisiniz. İdeal hedef hastanız kim? Neden diş hekimliği mesleğine girdiniz? Sizi bir kişi olarak benzersiz kılan nedir? Tekniklerin ne kadar farklı? Mevcut hastalarınız neden sizi seçti? Yan taraftaki rakibinizle aynı hizmetleri sunarken nasıl öne çıkarsınız? Arkadaşlarınıza, ailenize, personele ve hastalara uygulamanızla ilgili sahip oldukları deneyim veya duyguları tanımlayan sıfatlar sormak isteyebilirsiniz. Oluşturduğunuz satış teklifiniz, “Benim için ne yapabilirsiniz?” ve “Neden seni seçmeliyim?” sorularını mutlaka yanıtlamalıdır. Sizi benzersiz kılan şey konusunda net olun. 

 Diş Hekimi Markanızı Pazarlama 

 Markanızı pazarlamanın birkaç yolu vardır. Tek bir kartpostal kampanyası göndermek bir pazarlama stratejisi değildir. Bu yalnızca tek bir temas noktasıdır. Markanızı ikna edici bir şekilde yansıtan ikna edici mesajlarla, birden fazla kanal aracılığıyla hedef kitlenizle paylaşmanız gerekir. Web sitenizi kişisel ve etkileyici bir şekilde güncelleyin. Web sitesi trafiğini artırmak için sosyal medya platformlarında yayınlayın. Çevrimiçi reklam kampanyaları yürütün. Benzersiz satış teklifinizi gösteren bir kartpostal gönderin. Teşvik etmek için mevcut hasta listenize bir e-posta gönderin.

Bloglarımıza ulaşmak için linke tıklayıp istediğiniz bloglarımızı okuyabilirsiniz.

Ajans360
05 Eylül 2020

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir