Teklif Al!
file text ikonlar

Ajans360

Dijital Reklam Ajansı - Ajans360

Merhabalar👋

Hizmetlerimizden yararlanmak istiyorsanız, aşağıdan detayları inceleyebilirisniz.

Web Tasarımı Kurumsal Kimlik Sosyal Medya QR Menü Fotoğraf ve Video

Arba Kimya Ajans360’ta!

Ajans360 olarak, müşterilerimizden gelen talepleri uzman kadromuz ile değerlendiriyoruz. Markaya en uygun reklam stratejilerini adım adım planlıyoruz. Adımlarımızı atarken, markanın pazar sahasında mümkün olduğunca çok tanınması, rakip markalardan ayrışması, müşterilerini memnun etmesi ve giderek markalaşması için tüm hizmetlerimizi kullanıyoruz. Hizmet ederken büyük mutluluk duyduğumuz markalardan birisi de, Arba Kimya’dır.

Ajans360 ve Arba Kimya

İstanbul’da, Bursa’da, Bolu Merkez’de ve Gerede’de şubeleri olan Arba Kimya, birçok hizmeti müşterilerine sunmaktadır. Ajans360 ekibi olarak, Arba Kimya’nın hizmetlerini göz önünde bulundurduk ve markaya en uygun stratejileri belirledik. Web tasarımından, fotoğraflarına kadar hem kendi farkımızı hem de Arba Kimya’nın farkını kanıtladık. Peki, Arba Kimya için neler yaptık?

Arba Kimya Tanıtım Filmi!

Tanıtım filmi, bir markanın en kısa şekilde kendisini tanıtmasını sağlar. Ajans360 olarak, Arba Kimya’yı kısa ve öz bir şekilde tanıttık. Konumunu, kuruluş tarihini, hizmetlerini ve daha birçok detayı tanıtım filminin içerisine ekledik. Arba Kimya’nın “deri kimya sektöründe yönetici firma olmak” vizyonunu özellikle ekledik. Ajans360 olarak, müşterilerimizin gelecek planlarına dikkat ediyoruz ve planlarını müşterilerine duyurmalarına ayrıca özen gösteriyoruz. Deri kimyasında uluslararası olarak da tanınan Arba Kimya için, tanıtım filmimizi İngilizce seslendirme ile desteklemeyi ihmal etmedik. İngilizce seslendirmeli ve Türkçe alt yazılı olan tanıtım filmi, dron kameralarımız ile gurur duyduğumuz çalışmalarımızdan oldu.

Arba Kimya Fotoğraf Çekimi!

Fotoğraf-video alanında uzman kadromuz, tüm markalarımıza olduğu gibi Arba Kimya için de harika kareleri yakaladı. Fotoğrafları çekerken, markanın sunduğu hizmetlere ayrıca özen gösteriyoruz ve hizmetlerini görsel olarak da tanıtıyoruz.

arba kimya

Arba Kimya Web Sitesi Tasarımı!

Hizmetler başlığında olan web tasarım, ajans olarak özellikle dikkat ettiğimiz bir iş alanıdır. Müşterilerimizin dijital platformlarda olabildiğince markasını tanıtması ve hedef kitlesiyle ortak noktada buluşması için güncel tasarımları, stratejik hamlelerimizle birleştiriyoruz. Müşterilerimizin sunduğu hizmet ile doğrudan ilgili bir web tasarım için çalışmalarımıza başlıyoruz. Müşterilerimizin sunduğu hizmetler hakkında detaylara yer veriyoruz ve hizmetlerinin anlaşılmasını sağlıyoruz. Dinamik, kolay anlaşılır, göze hitap eden bir tasarım yaratmak için alanında uzman çalışanlarımız ile birlikte adımlarımızı atıyoruz. Sitede yer alan içerikler, tasarımlar tamamen ekip arkadaşlarımızın emeğidir. Arba Kimya’nın web sitesi tasarımı da, gurur duyduğumuz işlerimizin arasındadır. Buraya tıklayarak, Arba Kimya’nın web tasarımını inceleyebilirsiniz.

Web tasarım aşamasında, analiz yapıyoruz ve potansiyel tüketicinin ihtiyaçlarına yönelik, anlaşılır bir tasarım planlıyoruz. Bu noktada, markanın çizgisine dikkat ediyoruz ve sitede yer alacak renklerin tonlarına kadar değerlendirme yapıyoruz. Buraya tıklayarak, web tasarım sürecinde ajans olarak nasıl ilerlediğimizi okuyabilirsiniz.

Arba Kimya Logo Tasarımı!

Logo tasarım süreci de, ajans olarak önem verdiğimiz detaylardan birisidir. Logo, markanın pazar alanında tanınmasını sağlayan ve farklı tipografik öğelerden oluşan simgedir. Logonun ne olduğu ve önemi hakkında yazılan BLOG yazımızı okuyup, neden önem verdiğimizi daha iyi anlayabilirsiniz. Tüm müşterilerimizde olduğu gibi, Arba Kimya için de alanında uzman grafik tasarım ekibimiz çalışmalarını yürüttü. Tasarladığımız logo, hem bizi hem de Arba Kimya’yı memnun etti.

Arba Kimya için yaptığımız çalışmalarımızı birkaç pragraf ile bu şekilde özetleyebiliriz. Gerçek şu ki, tüm çalışmalarımızın arka planında ekip arkadaşlarımızın emeği ve analizleri yatıyor. Biz, müşterilerimizin markalarını büyütmekten ve maddi manevi markanın büyüdüğünü görmekten, her zaman mutluluk duyuyoruz. Mutlu müşterilerimizi daha da mutlu etmeye ve yeni müşterilerimize hizmetlerimizi sunmaya devam edeceğiz.

Markanızın büyüdüğünü görmek ve pazar sahasında fark yaratmak istiyorsanız, Ajans360 yanınızda!

Ajans360
17 Şubat 2021

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir