Teklif Al!
file text ikonlar

Ajans360

Dijital Reklam Ajansı - Ajans360

Merhabalar👋

Hizmetlerimizden yararlanmak istiyorsanız, aşağıdan detayları inceleyebilirisniz.

Web Tasarımı Kurumsal Kimlik Sosyal Medya QR Menü Fotoğraf ve Video

Ajans360, Turizm Sektörüne Özel Dijital Çözümler Sunuyor!

Günümüzde alışveriş yapma, finansal işlemleri yürütme, ticari faaliyette bulunma, firma profili oluşturarak pazarlama çalışmaları yürütmek gibi daha pek çok işlem internet üzerinden yürütülmektedir. Turizm sektörü insan etkileşimine dayanan bir sektördür. İnternet ise insan etkileşiminin anlık ve doğrudan yürütüldüğü bir platformdur. Bu yüzden özellikle turizm sektöründe faaliyet gösteren firmaların turizmde dijital pazarlama üzerinde önemle durması gerekir.

Turizm Sektörü İçin Ajans360 Tarafından Sunulan Dijital Pazarlama Hizmetleri Nelerdir?

1. Kurumsal Kimlik Oluşturma

Kurumsal kimlik bir firma için oldukça önemli olan bir unsurdur. Kurumsal kimlik oluşturabilmek için firmayı net olarak yansıtan, akılda kalıcı bir logoya öncelikle ihtiyaç duyulur. Kurumsal kimlik sayesinde firma hedef kitleye doğru bir şekilde ve olumlu bir imaj bırakma stratejisi ile yansıtılır. Rekabetin yoğun olduğu günümüz koşullarında piyasada sağlam bir yer edinebilmek için mutlaka bir uzman kadro önderliğinde kurumsal kimlik oluşturulmalıdır. Ajans360 ile kurumsal kimlik oluşturmak isteyen firmalar güvenle alanında uzman kişilerin yardımı ile başarılı olabilirler. Kurumsal kimlik oluşturmak için Ajans360 tarafından sektör analizi yapılır, firmayı en iyi yansıtacak şekilde logo tasarımı yapılır. Bu süreçlerin ardından kartvizit, broşür, ambalaj tasarımı gibi diğer kurumsal kimlik kapsamındaki işlemler de yerine getirilir.

2. Grafik Tasarım

Grafik tasarım ile verilmek istenilen mesaj hem yazılı hem de görsel olarak bir araya getirilir. Grafik tasarımını uzman bir kadroya emanet etmek kritik öneme sahiptir. Bu yüzden Bolu dijital ajans ve İstanbul dijital ajans denilince akla ilk gelen Ajans360’ın yaratıcı ekibinden yardım alınmalıdır. Grafik tasarım süreci başlamadan önce firmanın müşteriye aktarmak istediği mesaj öğrenilir. Bu amaçla çeşitli metinler ve 2 veya 3 boyutlu özgün görseller bir araya getirilir. Söz konusu içerikler kurumsal kimlikle uyumlu halde üretilir. Turizm sektöründe çok sayıdaki otelin ve tesisin arasından sıyrılacak şekilde müşteriye bilgi veren ve dikkat çekici nitelikte tasarımlar yapılır. Bu kapsamda billboard, katalog, broşür, web sitesi tasarımı çalışmaları yürütülür.

3. Dijital Pazarlama

Gelişen teknolojik koşullar sonucunda hemen hemen her şey dijital ortama taşınmış durumdadır. Özellikle turizm ve otelcilik doğrudan insan etkileşimine ve iletişime dayalı bir sektördür. Bu sebeple de turizmde dijital pazarlama hassasiyetle yapılmalıdır. Bu amaçla Bolu dijital ajans ve İstanbul dijital ajans denilince akla ilk gelen Ajans360’ın dijital pazarlama ekibinden yardım alınmalıdır. Ajans360’ın sürekli sosyal medyayı, dijital gelişmeleri takip eden ve kendisini güncel tutan ekibi sayesinde etkili bir dijital pazarlama stratejisi oluşturabilirsiniz. SEO kriterlerine uygun, arama motoru optimizasyonu gerçekleştirilmiş olan bir yol belirlenebilir.

4. Kurumsal Web Sitesi Oluşturma

Günümüzde kişiler bilgi edinmek amacıyla öncelikli olarak interneti kullanır. Şirketi veya bireyleri tanımak amacıyla kişinin ilk başvurduğu mecra web sitesidir. Bu yüzden kurumsal kimliği yansıtan, güncel tutulan, firma ile uyumlu menüye sahip olan, firma bilgilerini içeren bir web sitesine sahip olunması gerekir. Tüm bunları en profesyonelce alanında ödüller alan Ajans360 ile elde edebilirsiniz. Ajans360 sayesinde arama motorlarında üst sıralarda görünebilir, SEO kurallarına uyan, tüm cihazlarda kolayca görüntülenebilen bir kurumsal web sitesine sahip olabilirsiniz. Böylece firmanızı dış dünyaya yansıtan online kartvizit elde etmiş olursunuz.

5. Prodüksiyon Hizmetleri

Gelişen teknolojik hayatlar ve günlük hayat akışının değişmesinin bir sonucu olarak insanlar yazılı, uzun metinler okumak yerine videoları daha ilgi çekici bulmaya başladı. Bu yüzden marka kimliğini karşı tarafa düzgün bir şekilde ileten, üretilen hizmet ile ürünleri en iyi şekilde tanıtan hem göze hem de kulağa hoş gelen video içerikleri üretilmelidir. Bunun için öncelikle geniş kitlelere kolayca ulaşabilme imkanı sunan bir Youtube kanalının açılması gerekir. Ajans360’ın uzman yaratıcı ekibi sayesinde özgün ve etkileyici videolar çektirebilirsiniz.

6. Sosyal Medya Yönetimi

İnternet sitesine ek olarak günümüzde hayatın sosyal medya üzerinde aktığı söylenebilir. Her geçen gün sosyal medya kullanımı katlanarak artmakta. Yapılan araştırmaların sonuçlarına göre Türkiye’de nüfusun yaklaşık olarak %60’ı sosyal medya hesabına sahip denilebilir. Sosyal medya önceden eğlenceye yönelikken, günümüzde ticaretin ve kurumsallaşma faaliyetlerinin de yürütüldüğü bir mecra haline gelmiş durumdadır. Ajans360’a emanet edeceğiniz sosyal medya hesaplarınızda kitlelerin ilgisini canlı tutacak içerikler yayınlanır, çeşitli kampanyalar düzenlenir. Ayrıca ürün ve hizmet tanıtımı da yerine getirilir. Müşterilerin sosyal medya hesabına yaptığı geri bildirimlere, öneri ve şikayetlere de anında cevap verilir. Böylece firmanın hitap ettiği kitle ile olan bağı kuvvetlendirilir.

Melih Örnekbaş
05 Ağustos 2019

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir