Teklif Al!
file text ikonlar

Ajans360

Dijital Reklam Ajansı - Ajans360

Merhabalar👋

Hizmetlerimizden yararlanmak istiyorsanız, aşağıdan detayları inceleyebilirisniz.

Web Tasarımı Kurumsal Kimlik Sosyal Medya QR Menü Fotoğraf ve Video

Youtube İçerik Üretimi

Youtube ve Sosyal medya, video prodüksiyonu müzikal, televizyon ve hatta işletmelerin dijital dünyasında giderek artan bir popülerlik kazanmaya devam ediyor. YouTube, birçok pazarlama platformunun eksik olma eğiliminde olduğunu garanti eder. İnternet’e erişimi olan herkes için büyük bir kitle ve geniş görünürlük. Projeleriniz ne olursa olsun, bir ürünü piyasaya sürmekten, bir hizmeti açıklamaya, mevcut ürünleri incelemeye ve hatta müşterileriniz ve ürünlerinizle bağlantı kurmaya kadar, ihtiyaçlarınıza göre stüdyoda veya yerde YouTube içerik videoları çekebilirsiniz.

Youtube İçerik Üretimi

Youtube
  •   YouTube içerik üretimi ve reklamcılığı, şirketlerin milyonlarca potansiyel müşteriye ulaşması için bir yol sağlar. Daha genç insanlara pazarlama yapıyorsanız, hedef kitlenizi YouTube’da bulma olasılığınız geleneksel televizyonda olduğundan çok daha yüksektir.
  •   YouTube, dünyada Google’dan sonra en çok ziyaret edilen ikinci web sitesidir. Bant genişlikleri ve internet hızları arttıkça, YouTube videolarını izlemek birçok insan için günlük bir etkinlik haline geldi.
  • Geleneksel reklamların yerini dijital reklamların almaya başlaması da, önemini ayrıca arttırmaktadır.
  •   Vidmob, 2018 Sosyal Video Durumu Raporunda, sosyal videoyu tüketmek için harcanan zamanın doğrusal TV ve akış hizmetlerini geride bıraktığını buldu. Günlük video süresinin% 54’ü sosyal uygulamalara harcanıyor (% 25 YouTube,% 29 diğer sosyal platformlar).

Çoğu sosyal ağ artık kısa video paylaşımını teşvik etse de, YouTube hala daha uzun videoları paylaşmak için önde gelen sitedir.

İnsanlar YouTube’da video izlemeye Facebook veya Instagram’da olduğundan daha fazla zaman harcıyor.

ONLAR NELER?

  Bunlar sadece sosyal medyada paylaştığınız videolar değil. Yaygın bir hata, başka bir şey için hazırladığınız bir videoyu çekip basitçe sosyal medyaya koymaktır. Sosyal Medya reklamları, her sosyal platforma göre uyarlanmış ve çok özel sonuçlar sunmak için ücretli yerleşimlerle desteklenen videolardır.

ONLAR KİMİN İÇİN?

  Ulaşmaları gereken belirli bir hedef kitleye ve ayrıca açıkça tanımlanmış hedeflere sahip olan markalar veya kâr amacı gütmeyen kuruluşlar. YG’yi ölçmeniz ve etkinliği izlemeniz gerekiyorsa, sosyal video reklamları da iyi bir seçimdir.

Sosyal Medya için En İyi 3 Video Kullanım

 1. HİPER ODAKLI (YENİDEN) HEDEFLEME

 Hedef müşteriniz bir iğne yığınında iğne olsa bile, sosyal video reklamları onlara kesin bir doğrulukla ulaşabilir. Bu, yeniden hedeflemeyle birleştirildiğinde güçlü bir kombinasyondur.

 2. TEST VE ANALİZLER

  Daha az parayla daha kısa sürede gerçek hayattaki tepkileri alabiliyorsanız, neden eski pazar araştırması için dolar harcayasınız ki? Bunları reklam olarak düşünmeyi bırakıp değerli bir İçgörü kaynağı olarak düşünmeye başladığınızda, Sosyal Medya Reklamları yayınlamamayı göze alamazsınız.

 3. TIKLAMA VE DÖNÜŞÜMLER

  Sosyal Medya Reklamları, potansiyel müşterilerin gerçekleştirmesini istediğiniz eylemler konusunda çok cerrahi davranmanın harika bir yoludur. 6–15 saniye içinde alışveriş yapanların, destekçilerin veya satış potansiyellerinin dönüşüm için tıklanmasını sağlayabilirsiniz.

Ajans360 tarafından sizlere sunulan hizmetler şu şekildedir:

  •  Sosyal medya yönetimi hizmetleri
  •  Sosyal medya reklam hizmetleri
  • E-posta ve SMS pazarlama hizmetleri
  •  Arama motoru hizmetleri
  •  PPC yönetim hizmetleri
  •  Web sitesi ve grafik tasarım hizmetleri
  •  Danışmanlık ve koçluk hizmetleri
  •  Ürün fotoğrafçılığı
  •  İçerik pazarlama hizmetleri

Diğer Blog Yazılarımız ile daha fazla bilgi edinip kafanızdaki soruları giderebilirsiniz.

Ajans360
08 Eylül 2020

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir