Teklif Al!
file text ikonlar

Ajans360

Dijital Reklam Ajansı - Ajans360

Merhabalar👋

Hizmetlerimizden yararlanmak istiyorsanız, aşağıdan detayları inceleyebilirisniz.

Web Tasarımı Kurumsal Kimlik Sosyal Medya QR Menü Fotoğraf ve Video

Hazır Web Sitesi Neden Olmaz

Web Sitesi her marka ve kurum için olması gereklidir. Hazır web sitesi yazılımı kullanırsanız, ihtiyaçlarınızı tam olarak karşılamanız mümkün olmayacak ve çeşitli güncellemeler gerekecektir. Özellikle kurumsal web tasarım temaları hazır olmamalı, firmaya özel tasarım yapılmalıdır.

Hazır web siteleri ile iyi SEO sonuçları elde etmek; çok zor. Web sitesi tasarımı ve kodlamasının ayarlanması gerekiyor. Web sitenizin ihtiyaçlarınıza göre ve markanızın görsel kimliğine uygun olarak kodlanması sizi kalabalıktan sıyrılmanızı sağlayacaktır. Özel bir web sitesi tasarımı kısa vadede daha pahalı görünebilirken, bitmiş web sitesi tasarımı uzun vadede size daha pahalıya mal olacaktır. Ayrıca hazır paketler açısından SEO‘yu artırmak zor olduğu için reklama harcayacağınız bütçe artacaktır.

Hazır Şablonlardan Oluşmasının Etkileri

Özelleştirebileceğiniz bir web sitesi oluşturma platformu değildir. Belirli profesyonel şablonlar ve temalar alırsınız ve birini seçip sitenizde kullanırsınız. Tabii ki, ana sayfada bir başlık veya kaydırıcı oluşturma seçeneğiniz vardır. Ancak, bunları seçtiğiniz konu çerçevesinde uygulayabileceğinizi unutmayın. Önceden hazırlanmış bir web sitesi satın aldığınızda, üzerinde içerik yoktur. İçeriği kendiniz hazırlamalısınız.

Önceden hazırlanmış site kodlarını kopyalayabileceğiniz ve başka siteler oluşturabileceğiniz bir uygulama değil, Sitenizi lisanslı bir alan adı altında dağıtabileceğiniz bir platformdur. Hazır web sitesi uygulamaları, içerik oluşturmazsanız veya sayfalar oluşturmazsanız Google için ek SEO puanı getirmez. Bu, yalnızca hazır siteler için değil, tüm uygulamalar için geçerlidir. İçeriğiniz yüksek kaliteli ve ilginç değilse Google’da başarılı olamazsınız.

 Hazır Web Sitesinin Dezavantajları

  • Yeni bir modül eklemek istediğinizde maliyet oldukça yüksektir.
  • Sürpriz suçlamalar çok muhtemeldir.
  • Bu, güvenlik açısından çok risklidir.
  • Kötü amaçlı yazılım geliştiricileri, sistemde ki kodları, adları gibi bilirler.
  • Saldırıya uğrama olasılığınız çok yüksektir.
  • En ufak bir kötü güncelleme ile tüm içeriğinize veda edebilirsiniz.

Hazır Web Sitesi Kullanılmamalı

SEO açısından çok kritik bir noktadır. Sistem yönetimi bilinçsiz bir kullanıcı tarafından yapılırsa, siteniz arama motorlarında görünmeyebilir veya yanlış eklentiler ve hatalı işlem nedeniyle arama motorlarından tamamen kaldırılabilir. Yazılımı değiştirmek istiyorsanız, birlikte çalıştığınız web tasarım şirketinden bir yanıt alma olasılığınız vardır: “bu mümkün değil” veya “çok uzun sürüyor ve sizin için çok pahalı olabilir.” Gördüğünüz gibi, maliyet ve zaman tasarrufunun ötesinde gözle görülür bir ek özellik yok. Siz de markanız için en iyisini yapmak isterseniz Ajans360‘a gelin!

Ajans360
25 Kasım 2020

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir